Hogyan érjük el az egyensúlyt kineziológiával?

Érzelmi fájdalom

 

Egyensúly kineziológiával? Hogyan tudjuk elengedni a múlt eseményeit és egynesúlyba kerülni? Vegyük nagyító alá, hogy mi is a fájdalom? Nehezen megfogható, mivel az érzelmi fájdalom nem körülhatárolható, nem tudunk rámutatni egy testrészünkre, hogy ez fáj. Igaz, hogy az érzelmi fájdalom megjelenhet testi szinten is. Dr. David E. Bresler az UCLA Pain Control Center igazgatója szerint: „A fájdalom egy érzet, egy érzékelés, érzelem, észlelés, motiváció és energia. Nehéznek, majdhogy nem lehetetlennek találom, hogy a fájdalom egyes elemeit egymástól elkülönítsem, mivel ez egy nagyon összetett, sokrétű jelenség.” Kinziológiai módszerekkel viszont feltérképezhető a test állapota.

Kineziológia – biológiai visszacsatolás

A kineziológiai izomteszttel gyors és mélyreható választ kaphatunk a test és a lélek állapotáról. A képzelet is fontos az oldások során, hiszen egy érzelmileg pozitív helyzet elképzelése sokat lendít a folyamaton. Elengedjük a stresszt, ami egy múltbéli emlékkel fonódik össze, valamint kiegyensúlyozzuk az energiaáramlást, azzal, ha elképzelünk egy kellemes szituációt. Ahogyan egy-egy találmány is a feltaláló elméjében született meg, ugyanígy működik, ha a gyógyuláshoz elképzelünk egy pozitív, jobb kimenetelt – agyunk átprogramozódik. Ez a kineziológiai korrekció támogatja, hogy visszatérjünk az egyensúlyi állapotba.

Stresszmentes fiatalság

Sokszor nehéz elképzelni a jobb kimenetelt, hiszen olyan sokáig éltünk félelemben, azt megszoktuk, az a biztonságos. Amikor a múlt félelmeiből és fájdalmából eredő stresszt elengedjük, és az energiaáramlás helyreáll, akkor a testnek lehetősége van megfiatalodni.

Kineziológiával a fájdalom nélküli életért

Az érzelmi fájdalom, ahogy már írtam előbb-utóbb megjelenik a testünkben, fizikai fájdalomként. A fizikai fájdalom pedig érzelmi fájdalmat hoz létre. Így bekerülünk egy ördögi körbe, amely megkeseríti életünket. Amikor a múltból hozott érzelmi fájdalmat töröljük, a fizikai test azonnal képes magát meggyógyítani, egyensúlyba kerülni kineziológiával.

Balesetek

Előfordul, hogy többször ugyanaz a baleset történik meg veled? Kineziológiai tanulmányok kimutatják, hogy ha egy hirtelen esemény bekövetkeztével egyidőben izmaink megfeszülnek, akkor ezekben az izmokban tárolódik a stressz, az izmok emlékezni fognak az adott helyzetre. Amikor hasonló helyzet jön létre és ugyanazok az izmok működnek megint, akkor ezen izmok elgyengülnek és így ismétlődik meg a baleset.

 

Mindezek hatékonyan oldhatók a One Brain módszerrel egy kineziológiai munka során – egyensúly kineziológiával.

Bejelentkezés

Forrás – Carol Ann Hontz: Viszlát stressz, vár a boldogság

Balance keverék – harmónia és egyensúly természetesen

Pin It on Pinterest