DoTerra vállalat

doTERRA megszületése

A doTERRA 2008 tavaszán született meg egy csoport egészségügyi és üzleti szakember által, akik már személyes tapasztalatokkal rendelkeztek az esszenciális olajok életminőséget javító kedvező hatásairól. Azzal a közös elképzeléssel társultak, hogy elhozzák a világnak az esszenciális olajok egy új, magasabb szintjét. Valami mást akartak – olyat, ami mindenki számára vonzó lehet: a terület szakértőitől kezdve azokig, akik semmit nem tudnak az esszenciális olajokról.

Feltettek maguknak néhány meghatározó kérdést:

„Mi lenne,

  • ha egy új és hatásos egészségmegőrzési alternatívát kínálnánk a világnak?
  •  ha ezt a magasabb szintű egészségmegőrzési módot az esszenciális olajok ma elterjedt megközelítésére alapozva valósítanánk meg?
  •  ha magasabb minőségű esszenciális olajat tudnánk beszerezni, tesztelni és előállítani – a piacon ma rendelkezésre álló olajoknál tisztábbat és hatásosabbat?
  •  ha – a legprofesszionálisabb módon – együttműködnénk nagyobb kórházakkal, orvosokkal, tudósokkal és véleményformáló személyekkel, hogy megcáfolhatatlan hitelesítést kapjunk az esszenciális olajainkról?”

Így született meg a doTERRA, mint cég:

Arra jutottak, hogy olyanok kemény munkájával és elköteleződésével, akik osztoznak ezen a szenvedélyen és elképzelésen, ki tudnának, és ki is fognak alakítani egy új szemléletmódot az esszenciális olajok tekintetében. Ezzel az elhatározással alapították meg a dōTERRA vállalatot, amelynek neve „A Föld ajándéka” kifejezés latin megfelelőjéből származik. Az első, 25 egy-komponensű olajból és 10 olajkeverékből álló dōTERRA-kínálat 2008. április 25-én került forgalomba. Az esszenciális olajok szakértőiből és a termék lelkes híveiből egyaránt elismerést váltott ki, hiszen ők azonnal felismerték a dōTERRA letesztelt esszenciális olajainak kiemelkedő minőségét.

A dōTERRA folytatta kínálatának bővítését további egészségmegőrző termékekkel és esszenciális olajokkal, miközben a vállalat hatalmas növekedést mutatott a kezdetek óta

doTerra olajok

Pin It on Pinterest