Varga Zsuzsanna vagyok, üdvözöllek az oldalamon

 

 

Néhány szó magamról:

A természetes megoldások iránti szeretetét nagymamámnak köszönhetem 🙂 , – még nagyon kicsi voltam, már nem is emlékszem pontosan mikor lehetett… Fájt a fülem amikor ő kiszaladt a kertbe és hozott nekem kövirózsát, belecseppentette a fülembe és elmúlt… Azt hiszem már akkor tudtam, hogy ez az amit én is szeretnék tudni, mit mire kell használni amit a természet megadatott nekünk.
Amikor megfogant első gyermekem akkor kerültek elő hosszú idő után a kedvenc könyveim mint Maria Treben: Egészséges táplálkozás gyógynövényekkel, Gyermekbetegségek, Gyógyítás illóolajokkal…. A gyerekeim ismét visszahoztak a természethez és egyre többet olvastam a természetes megoldásokról.
A helyes táplálkozás és a sport egész életemben fontos szerepet tölt be, ezt szeretném a gyerekeimnek átadni kezdetektől fogva, ahogy én is megtanultam ezt nagymamámtól és anyukámtól. Az utóbbi években a sport szeretetét megtanítottam nekik, babaúszás- és úszás-oktatóként dolgozom. A család mellett aromaterápiával foglalkozom, természetgyógyászattal, aromamasszázzsal és különböző talpmasszázsokkal is elkezdtem mélyebben foglalkozni . Azt gondolom a tanulásom még hosszú hosszú ideig fog tartani, de… Az egyik kedvenc idézetem is erről szól “Egyetlen nap sem vész kárba melyen tanultál valamit.
Csatlakozz a doTERRA-hoz, légy törzsvásárló, vagy Te is wellness tanácsadó: Csatlakozz és spórolj!
Facebook,   Zárt Facebook csoport,  Instagram
Telefon: +36306874871
Ha szeretnél többet tudni róla, írj nekem!

Pin It on Pinterest