Családi patika természetesen

Családi patika természetesen. Az illóolajok a mindennapi rutinunkban témával nagyon fontos foglalkoznunk. Nagyon sok mindenkiben felmerült már a kérdés, hogy mit, mikor és hogyan használjuk az esszenciális olajok közül a napi rutinunkba beépítve.

Minden olyan élethelyzetben amikor kihívásokkal nézünk szembe, egyszerű megfázástól kezdve, különböző sérüléseken át, hangulatingadozások vagy emésztési gondok mindegyikre van egy természetes megoldás.

Pár ötlet az alapolajok közül:

Reggelre

A citrom esszencia reggel egy pohár vízbe cseppentve, hogy jól induljon a napunk hiszen fertőtlenít méregtelenít és pozitív gondolatokkal lát el.
A reggeli rutinhoz a citrom mellé egy kis copaiba is jól jön ha csak a szádba cseppented minden reggel, hogy az idegrendszered is megfelelő támogatást kapjon és kiegyensúlyozott napod legyen.

A kávédat is fel tudod dobni egy finom vadnarancs esszenciával, a bőség nem maradhat el ma sem szlogennel, ugyanis a vasnaranccsal egész napod vidám és jó kedvű lesz és még a kávéd íze is különlegesebb.

A fürdőszobába érve a reggeli készülődésünket folytatva az OnGuard különleges keverék a fogkrémünkben is a védelmet nyújtja. Ha még az olajat is magunkra kenjük a touch-os változat erre nagyszerű megoldást nyújt. Biztosak lehetünk hogy nemcsak a vírusokat baktériumokat, hanem a negatív hatásokat is ki tudjuk védeni.

Az autóban a gyerekek is felkészülnek a mindennapi kihívásokra, mert a gyerek csomag velünk utazik és mindenki választ magának olajat. Természetesen a “piros” azaz a Stronger nem maradhat ki náluk sem az egész napos védelmük érdekében. Ha dolgozat vagy felelés lesz akkor még egy kis Thinker a figyelmük összpontosítás végett is fontos lehet.

Napközben

Az anyagcsere keverék a Smart&Sassy a kulacsomba cseppentve nagyon jó ízt ad a vizemnek és még az anyagcserémet is támogatom, segítem a fogyókúrámat.

Az iskola után az autóban egy kis Balance harmóniába hoz mindenkit, kiegyensúlyozzuk magunkat. És indulhat a következő feladat az edzések után a gyerekeknek a Rescuer a fáradt végtagokra kellemes érzést ajándékoz, ha keményebb volt az edzés akkor egy kis Deep blue krém is jól esik a megerőltetett testünknek.

Estére

Az esti rutinunkba jól használhatjuk a levendula eszenciát amely nem véletlen kapta az olajok királynője elnevezést. Sokoldalú felhasználása végett nevezik így, estére  a relaxációs hatásáért szeretjük alkalmazni. A gyerekek szívesen kenik a talpacskára a Calmer gyerekolajat. Mi pedig a halószobába egy kis Serenity Tömjén keveréket készítünk a pihentető nyugodt alváshoz.

A bőrápoláshoz is mindenképpen alkalmazzuk az eszenciákat, a szép és fiatal bőrért a tömjén sokat tesz. Ha esetleg ekcémás a bőre akár a gyerekeknek is a levendula megoldása lehet az érzékeny bőrnek.

Ha felkeltettük érdeklődésed a következő linken még megtalálod a doTERRA olajokat és vásárolni vagy regisztrálni is tudsz, keress bátran kérdéseiddel!

 

Pin It on Pinterest