Vadnarancs illóolaj a Bőség olaja

Az egyik kedvenc esszenciám a vadnarancs illóolaj, a bőség olaja nevet nem véletlenül kapta.

Hogy miért is a vadnarancs illóolaj a bőség olaja?

Jólétre, bőségtudatra inspirál!

Segít elengedni a hiánygondolkodást!

Megtanít az elvárás nélküli adakozásra!

Segít kapcsolódni belső gyermekeddel!

Az illóolaj hatása igen széleskörű itt mindenképpen megemlíteném a következőket:

Kreativitás, spontaneitás, könnyedség, stresszoldás, élénkítő hatás, étvágyjavítás, antidepresszáns, antioxidáns, méregtelenítés, nyugtatás, energetizálás, immunrendszer támogatása.

Alkalmazni is nagyon sok rétűen tudjuk, több területen is jó eredményeket érhetünk el. A rendszeres használata mellett, ezeket egy kicsit részletesebben szeretném megemlíteni Nektek.

  • Gyomorégés és lassú emésztés esetén, gyömbér illóolajjal kombinálva lehet belsőleg alkalmazni.
  • Skorbut és megfázás esetén is alkalmazható a vadnarancs esszenciális olaj, mégpedig a diffúzorba tehetjük, vagy a talpacskánkra is kenhetünk belőle.
  • A nőknél a változó kor sok kellemetlen tünettel járhat, amely enyhítésére szintén alkalmazhatjuk a vadnarancs illóolajat az alhasunkra, vagy pulzuspontra kenve, vagy akár a diffúzorba párologtatva.
  • Kezdhetjük akár minden napunkat egy pohár vízbe, vagy kávéba cseppentett vadnarancs esszenciával, ugyanis nagyon jó méregtelenítés, regenerálás, gyomorideg, szorongás miatti emésztési rendellenességek javítására.

Lelki érzelmi oldal segítése:

  • Álmatlanságra és stressz kezelésre a legjobb ha párologtatjuk, vagy ha tenyérből inhaláljuk az illóolajat.
  • Depresszió, félelem, szorongás és ingerlékenység esetén alkalmazzuk az orr alatt, vagy a homlokon, de párologtatni, vagy inhalálni is lehet ebben az esetben, kellemes megoldást nyújt az olaj.
  • Energia, kreativitás és produktivitás hiányában a legjobb, ha az asztalunkon a diffúzorban egész nap a munkahelyen vagy otthonunkban ezt alkalmazzuk, mert ezek mellett még a koncentrációt is segíti egy kis borsmenta illóolajjal kiegészítve, a hatás nem marad el.

 

 

Érzelmi egyensúlyunknak szüksége van nap mint nap a vadnarancsra, hogy a leeresztett állapotból eljussunk a hatékony állapotba.

Az olajok lelki, mentális hatását szeretnénk élvezni, akkor minden esetben tenyérből a legjobb az inhalálás, és közben próbáljunk meg minél jobban elcsendesedni és befelé figyelni.

Nagyon fontos, hogy ne feledjük, minden citrusféle fényérzékeny olaj, ezért használata után kerüljük a napfényt és a szoláriumot legalább 10-12 órát, mert erős bőrirritációt és sérülést okozhat.

Ha te is szeretnéd kipróbálni, mert még nem ismerted ezt a rendkívüli esszenciát keress minket bizalommal a vadnarancs illóolajjal kapcsolatban!

 

Pin It on Pinterest