Szájápolás – illóolajokkal – Fluorid mentesen

Fluorid mentes szájápolás illóolajokkal a doTERRA segítségünkre volt ebben is. A tisztítás és védelem a fogaknak a terápiás minőségű doTERRA® On Guard illóolaj-keverékkel készült fogkrémmel. Szájápolás közben is alkalmazhatjuk a jótékony hatását ennek az egyedülálló keveréknek.

Természetes fehérítő fogkrém

Az immunrendszerünk védelme nagyon fontos napjainkban, amelyben segít az On Guard keverék, mint egy védőpajzs.

Az OnGuard a dōTERRA® egyik legnépszerűbb és legsokoldalúbb CPTG® tanúsított tiszta terápiás minőségű illóolaj-keveréke.
Szabadalmaztatott kombináció összetétele a vadnarancs, szegfűszeg, fahéj, eukaliptusz és a rozmaring illóolajoknak köszönhető kellemes ízt fogmosás közben is élvezhetjük. Az különleges keveréknek köszönhetően nem mérgező, fluorid mentes és kiváló módja annak, hogy támogassuk az immunrendszerünket is.
A fluoridmentes formula segíti a lepedékek lerakódásának csökkentését. Az egyedülálló fahéj és menta ízű, xylitollal készült fogkrém frissíti és tisztítja a leheletünket és a fogkefénket is.
Tisztítsd fogaidat az OnGuard esszenciálisolaj-keverék jótékony hatásait kihasználva.
Fluoridmentes összetétel!

Természetes alkohol mentes szájvíz

Fluorid mentes szájápolás nagyon fontos, hogy biztonságos termékeket találjunk magunk és a családunk számára. A dōTERRA On Guard szájvíz pontosan ezt szem előtt tartva készült el.
Az alkoholmentes szájvizet a fogak és az íny tisztán tartására, valamint a szájüreg általános integritásának elősegítésére alkották meg. Az egyedülálló keverék frissíti a leheletet, és ragyogóbbá varázsolja a mosolyt. Az egyéb természetes összetevőkkel kombinált, szabadalmazott CPTG™ minősítésű vadnarancs, szegfűszeg, fahéj, eukaliptusz, rozmaring és mirha esszenciális olajok erőteljes jótékony hatásai támogatják a szájüreg általános integritásának elősegítését. A mirha-kivonat segít felfrissíteni a leheletet és tisztán tartani a fogakat a plakk túlzott felhalmozódásának csökkentése révén, míg a xilit a fogak integritását támogatja. A hagyományos fogmosás és fogselyem-használat mellett egészítsd ki szájápolási rutinod a  On Guard szájvíz használatával, a szájüreg általános integritása és a hosszan tartó friss lehelete érdekében.

A mindennapos szájápoláshoz használjuk reggel és este a fogkrémet és öblögessünk a szájvízzel fogmosás után 60 másodpercig. Ne nyeljük le a szájvizet!

 

Pin It on Pinterest