Forgive doTERRA Megbocsáltás keverék

 

Forgive megbocsáltás keverék segít ha egy terhet hord a vállán, ami egyre nehezebb lesz… Jobb lenne, ha hagyná elmenni és a jövőbe tekintene düh és bűntudat mentesen. Ha kész továbblépni, a doTerra Forgive megbocsáltás keverék fa és gyógynövény esszenciális olajkeverék segíteni fog megtalálni, hogy mit kell tennie a megbocsátáshoz, felejtéshez és a továbblépéshez. Kezdje mindegyik holnapját megkönnyebbülten és elégedetten a Forgive megbocsáltás keverékkel. Lucfenyő levél, bergamot héj, borókabogyó, mirha gyanta, életfa fa, nootka fa fája, kakukkfű levél, citronella növény esszenciális olajok keveréke. Nyugtató aromát teremt, felemel és inspirálja a pozitív gondolkodást, elősegíti az elégedettség, felszabadultság és türelem érzéseit.
Összetevők: lucfenyő, bergamott, borókabogyó, mirha gyanta, életfa, nootka fa fája, kakukkfű, citronella

Szeretnéd magad könnyűnek és szabadnak érezni? Végleg elengedheted a bűntudat, a harag, a keserűség és más hasonló negatív érzelmek terheit. A Forgive megbocsáltás keveréke a fa- és gyógynövényolajok keveréke, citrusfélékkel.  A lucfenyő levél, a bergamott héja, a boróka bogyó gyümölcs, a mirha gyanta, az Arborvitae fa, a nootka  fa, a kakukkfű levél és a Citronella gyógynövény keveréke.

Amikor megtanultál megbocsátani, az élet könnyebbé válik.

A bergamott segít abban, hogy bízz abban, hogy meg tudod ezt csinálni azaz bizz magadban és ez egyáltalán nem nehéz. A lucfenyő segít abban, hogy  törd el a negatív generációs mintákat. A kakukkfű a felszabadítás és a megbocsátás olaja. A Citronella segít egészséges határok létrehozásában és a negatív energia taszításában. Juniper Berry arról szól, hogy rendben vagy az ismeretlennel. Az Arborvitae és a Nootka faolaj arról szól, hogy átadod magad az isteni erőknek és megengeded a kegyelmet. És a Myrrha arról szól, hogy bízzunk abban, hogy az anyatermészet mindig gondoskodni fog rólunk, így elengedheted a félelmeket, mert most már biztonságban vagy.

 

Forgive megbocsáltás keverék a negatív érzelmei: 

engedetlen, kritikus, ítélkező, neheztelő, cinikus, keserű, hibáztató, dühös

Forgive megbocsáltás keverék pozitív tulajdonságok:

megbocsátó, könnyű, szabad, szeretetteljes, megértő, toleráns, empatikus

Néha a  negatív reakció rossz automatikus szokás, amely erőfeszítéseket igényel a továbbjutáshoz. Amikor megbocsátunk, könnyebbnek és szabadabbnak érezzük magunkat, ezáltal a véráramlásunk jobban fog keringeni az egész testünkben, egészségesebbek leszünk.

 

Használata

  • a türelem és felszabadultság érzéséért használd a nyakadon és a csuklókon
  • tegyél pár cseppet egy vattapamacsra és tedd az autód légkondícionálójára, így vezetés közben élvezheted a nyugtató aromát
  • a türelem érzetének elősegítésére masszírozd reggel a talpadba
  • a higgadtság érzetének elősegítésére és a negatív érzések ellensúlyozására használd masszázshoz

Fekélyek és májtámogatás: rendszeresen kend a hasra és a reflexpontokra

Bőrtámogatás: vidd fel közvetlenül a bőrre, ahol jól esik az illat

Függőségek: diffúzórban és pulzuspontokon

Keringés: tedd a mellkasra

Hajhullás: kend a talpadra, a hajhullás a negatív gondolatok megragadásából ered

Szorongó érzések: diffúzorban és a szívre kenve   

Érzelmi toxicitás: diffúzorban és a szívedre

Meg tudsz-e bocsátani? Ez egy nagyon fontos emberi tulajdonság. Meg kell sokmindenkinek tanulni megbocsáltani. Meg kell tanulni kimondani a szót, hogy bocsánat és azt tudnunk kell mit jelenz ez a szó és ennek a szónak súlya van. Súlya van hiszen legelőször saját magunknak kell megbocsáltani. Hisz mikor minket bírálnak, látszólag rosszat akarnak nekünk, akkor lényegében magunkat bíráljuk! Hisz, ami látszólag rossz, az valójában jó! Meg tudsz-e bocsátani a másiknak szìvből? És magadnak? Szereted-e magad annyira, hogy elengedd a sértettséged, hogy visszatérj a szeretethez? Próbáld ki! Halgass a szívedre!

Figyelmeztetés
Lehetséges bőrérzékenység.
Tartsd távol a gyermekektől!
Várandósság, ápolás vagy orvosi ellátás alatt állsz, konzultálj orvosoddal!
Kerüld a szemmel, a belső fülekkel és az érzékeny területekkel való érintkezést!
Kerüld a napfényt és az UV sugárzást a felhasználást követő 12 órán át!

Test lélek szellem a hármat együtt kell kezelni a harmonikus működéshez, a három ad egy egészet. Nem csak a testünk, a lelkünk is törődést igényel. Szerintem mindenki ismeri azt a mondást, hogy “Ép testben ép lélek”, fontos ezt mindig szem előtt tartani, hiszen a testünk a lelkünk és a szellemünk szoros együttműködésben van. Vitathatatlan, hogy érzelmeink befolyásolják döntéseinket. Olyannyira, hogy sokszor nem is az számít, amit döntünk, hanem az, ahogyan azt megéljük. A Forgive mindháromra hat test, szellem és lélek!

Írj bátran, ha Te is szeretnéd megtapasztalni a doTERRA illóolajok erejét vagy, ha bővebb információra lenne szükséged! Ha szeretnél vásárolni vagy regisztrálni itt is megteheted.

Pin It on Pinterest