Lime – Zöldcitrom olaj

Latin név: Citrus aurantifolia
Aroma: tiszta, firss, citrusos, élénk
Fizikai hatása

memória / torokfájás / emésztőrendszeri panaszok / bárányhimlő / lázcsillapítás

Lelki hatás

hangulatemelő / érzelmi egyensúly / kimerültség / depresszió

Használati mód

külsőleg, helyileg / belsőleg / aromatikusan, diffúzórban

Leírás

A doTERRA zöld citrom-illóolajat a zöld citrom héjából hidegen sajtolással nyerik ki, ízként is illatként is frissítő és energizáló hatású. Citrusos, friss ízéért gyakran használják első fogásokban és italokban. Magas limonén tartalmának köszönhetően biztosítja a szervezetre ható tisztító tulajdonságait és szobai párologtatással segítséget nyújt a levegő tisztításában. Ugyanakkor hatékony és természetes felszíni tisztítószer. A zöld citrom ismert hangulatemelő, kiegyensúlyozó és energizáló képességeiről. Tisztító hatása és hangulatemelő illata miatt a zöld citrom gyakran használt arc- és test-tisztítókban.
A zöld citrom az erős citrus illatával egy újabb kedvenc olaja lehet. Hatékony antioxidáns, mely segíti az egészséges immunrendszert.

FIGYELMEZTETÉS: Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, illóolajok nem megfelelő alkalmazásáért, az információk nem megfelelő értelmezéséért nem vállaljuk a  felelősséget, ha nem biztos benne, milyen  egészségügyi problémája van, javasoljuk szakképzett orvos tanácsát kikérni!

Írj bátran, ha Te is szeretnéd megtapasztalni a doTERRA illóolajok erejét vagy, ha bővebb információra lenne szükséged! Ha szeretnél vásárolni vagy regisztrálni itt is megteheted.

Pin It on Pinterest