Gyökértől a hajvégig szérum

Tartalmazz

Levendula, borsmenta, majoránna, vörös cédrus, angol levendula, rozmaring, niaouli és eukaliptusz esszenciális olaja itatja át.

Kiszerelés

30 ml

Használata

Tegyen néhány cseppet tiszta, nedves hajra, a fejbőrén különböző helyekre és könnyedén masszírozza be az ujjvégeivel. Az egészségesebb, simább haj elérése érdekében egyenletesen oszlassa el a hajszálakon, kifejezetten figyeljen a hajvégekre. Úgy szárítsa és formázza, ahogy szokta.

Kategória: Címkék: ,

Leírás

A doTERRA Salon Essentials gyökértől hajvégig hajápoló szérum egy profi, illóolajokkal és tápláló lipidekkel átitatott formula, mely a hajat simává és fényessé, a fejbőrt pedig egészségessé teszi. A gondosan kiválasztott CPTG illóolajok, a levendula, a borsmenta, a majoránna, a cédrusfa, a lavandin, a rozmaring, a niaouli és az eukaliptusz jól ismertek arról, hogy képesek megújítani a fejbőrt, miközben a hajat egészséges megjelenésűvé teszik. Ez a hatékony, könnyű szérum hosszan tartó hidratáltságot biztosít a hajszálaknak, anélkül, hogy olajos érzetet hagyna maga után.

A gyökértől hajvégig ápoló szérum egészséges közeget teremt fejbőrének, és a lehető legerősebbé és legfényesebbé teszi a haját.
– Levendula, borsmenta, majoránna, vörös cédrus, angol levendula, rozmaring, niaouli és eukaliptusz esszenciális olaja itatja át.
– Hidratálja fejbőrét és haját.

FIGYELMEZTETÉS: Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, illóolajok nem megfelelő alkalmazásáért, az információk nem megfelelő értelmezéséért nem vállaljuk a  felelősséget, ha nem biztos benne, milyen  egészségügyi problémája van, javasoljuk szakképzett orvos tanácsát kikérni!

Írj bátran, ha Te is szeretnéd megtapasztalni a doTERRA illóolajok erejét vagy, ha bővebb információra lenne szükséged! Ha szeretnél vásárolni vagy regisztrálni itt is megteheted.

Pin It on Pinterest