Babasampon és tusfürdő

Tartalmazz

levendula / római kamilla

vaníliakivonat és levendula és római kamilla esszenciális olajok nyugtató keverékét tartalmazza / kelet-afrikai nyers muyao sheavaj segít mélyenhidratálni a bőrt / egyszerű, gyengéd összetevők anélkül tisztítanak, hogy tönkretennék a bőr természetes egyensúlyát

Kiszerelés

295 ml

Használata

Adagoljon több pumpálásnyit a kezébe vagy a mosdókesztyűre, és vigye fel a hajra és a bőrre. Habosítsa fel, majd alaposan öblítse le. Kellően gyengéd ahhoz, hogy minden nap használja.

Leírás

A dōTERRA babasampon és -tusfürdő biztonságosan és hatékonyan varázsolja tisztává a kisbabákat a fejük búbjától az apró lábujjaikig. Ebben a habzó, a szemet nem csípő fürdetőben olyan egyszerű, gyengéd összetevők keverednek, amelyek még leöblítés után is táplálják és hidratálják a bőrt. A vaníliakivonat és a CPTG™ minősítésű levendula és római kamilla esszenciális olajok elegyétől a kisbabáknak, a totyogóknak és még a nagyobb gyerekeknek is könnyed újszülöttillata lesz. A kényelmes, könnyen használható pumpás fejjel kialakított dōTERRA babasampon és -tusfürdő gondtalanná és egyszerűvé teszi a fürdetést, így több ideje lesz arra figyelni, hogy a kádban az aprósággal együtt fröcskölje a vizet.

FIGYELMEZTETÉS: Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, illóolajok nem megfelelő alkalmazásáért, az információk nem megfelelő értelmezéséért nem vállaljuk a  felelősséget, ha nem biztos benne, milyen  egészségügyi problémája van, javasoljuk szakképzett orvos tanácsát kikérni!

Írj bátran, ha Te is szeretnéd megtapasztalni a doTERRA illóolajok erejét vagy, ha bővebb információra lenne szükséged! Ha szeretnél vásárolni vagy regisztrálni itt is megteheted.

Pin It on Pinterest