doTERRA Motivate – bátorító keverék

dōTERRA Motivate segít szabadjára engedni a kreatív energiát, és megtalálhatjuk a merészséget arra, hogy valami újat kipróbáljunk.
Magabiztosság és bátorság érzéseit sugallja ez a mentás-citrusos illatú keverék.
Nem haladunk a munkával vagy inspirációra van szükség vagy amikor minden erőfeszítésünk ellenére akadályokba ütközünk. A csalódásra keserűséggel reagálsz, akkor a Motivate-tel nyomhatunk egy újraindítás gombot.
A motivate olaj segít kibontakoztatni a kreatív erőket, és rátalálni a bátorságra, hogy újra higgyünk magunkban.
Frusztráció? Nem halad a munka? Nics bizalmad saját magadban? Ekkor kell a Motivate esszenciális keveréket alkalmazzni és minden újraindul tökéletesen!

Alkalmazása:

Csöppentsünk egy cseppet a gallérunkra vagy sálunkra, hogy bátorságérzetet keltsünk egész nap.
Párologtassuk iskolai vagy irodai munka közben, hogy motiváltak maradjunk.
Alkalmazzuk a csuklón a pulzuspontokon mielőtt sporttevékenységben, vagy más versenyben veszünk részt.

Legfőbb előnyei:

Elősegíti a bátorság és önbizalom érzetét.
Ellensúlyozza a kétséggel, pesszimizmussal és cinizmussal járó negatív érzéseket.

Használata:

Párologtatva: Használjunk 1-2 cseppet a kedvenc olajpárologtatónkban
Helyileg: Használjunk 1-2 cseppet az érintett területen, elsősorban tarkóra, halántékra, pulzuspontokra kenve
Aromatikusan használva a Motivate keverék erősíti a pozitív érzéseket, a magabiztosságot, bátorságot, és eltölt inspirációval

Motivate támogatja az egészséges emésztést (helyileg) és légzést (helyileg és belélegezve)

Ha elakadtál, csalódás ért, elbátortalanodtál vagy elfáradtál a Motivate segít újraindulni, elrugaszkodni a negatív érzésektől, segít oszlatni a kételyt és a pesszimizmust.

Ha meg kell mutatnod magad mások előtt, és szükséged van egy kis plusz bátorításra, kennd a keveréket a a ruhádra és a Motivate illata mindvégig támogatni fog.

Hosszú munkanapon, több órás koncentrációra van szükség, tarts szünetet és a tenyeredből lélegezd be mélyen a keveréket, hogy mindvégig motivált maradj.

Sportoláskor, verseny előtt vidd fel a pulzuspontokra vagy talpakra, hogy segítsen kihozni a legjobbat magadból.

 

Összetevők:

A citrusféle és menta illóolajok keveréke olyan kémiai összetételt hoz létre, amely gazdag monoterpénekben és monoterpén alkoholokban, amelyek hangulatemelő és erősítő tulajdonságokkal rendelkeznek.

borsmenta: elősegíti az egészséges és akadálymentes légzést / elősegíti az emésztő rendszer egészségét / természetes rovar riasztó / gyulladás gátló / fájdalomcsillapító / görcsoldó / élénkít / serkentő / hűsítő és melegítő hatású

mandarinhéj (Clementine): mandarin és az édes narancs természetes keveréke, bőségesen linolént tartalmazó olajat termel, mely számos előnyel rendelkezik. Az klementin illóolaj  finom citrom illat jegyeket magába foglaló narancs illatú olaj.

koriandermag: elősegíti az emésztést / segít fenntartani a tiszta bőrszínt / elősegíti a relaxációt / könnyíti a gyomorbántalmakat. / nyugtatja az ízületi és izomfájdalmakat

bazsalikomhűtőközegként viselkedik a bőrön / elősegíti a szellemi éberséget és csökkenti a szorongó érzéseket / könnyítheti a havi női kellemetlen tüneteket /  friss, fűszeres ízt ad a különféle ételeknek / éberség érzetet nyújt, békés, nyugtató aromával rendelkezik

Yuzuhéj: Japánból származó gyümölcs immunerősítő és frissítő / nyugató / energetizáló

orvosi citromfűlevél: segítséget nyújthat az egészséges immunrendszer támogatásában / nyugtatja a feszültséget és az idegeket / elősegíti a pihenést

rozmaring:  támogatja az egészséges légzőszervek funkcióját / segítséget nyújthat az egészséges emésztésben / segítséget nyújthat az ideges feszültség és a fáradtág csökkentésében / energiát adó illatáért gyakran használják aroma-és masszázsterápiákban.

vaníliabab: nyugatató / antioxidáns / gyulladáscsökkentő / afrozidiákum / emésztési panaszokra is alkalmas

Illatprofil: friss, tiszta, mentás
Írj bátran, ha Te is szeretnéd megtapasztalni a doTERRA illóolajok erejét vagy, ha bővebb információra lenne szükséged! Ha szeretnél vásárolni vagy regisztrálni itt is megteheted. Iratkozz fel hírlevelünkre és kérd az ingyenes termékmintákat vegyél részt online vagy személyes illóolaj bemutatónkon.

Pin It on Pinterest