Immunerősítés illóolajokkal

Immunerősítés illóolajokkal

Illóolajokkal, immunrendszerünk támogatását megtehetjük természetes módon is az illóolajok segítségével.

A jelen időszakban ajánlott megtámogatni az immunrendszerünket, hogy szervezetünk ellenálló legyen. Az illóolajok és az aromaterápia egy hatékony módszer erre. Ugyanis az illóolajok közvetlenül belélegezve vagy párologtatva a bőrön át felszívódva könnyedén bekerülnek a szervezetünkbe és kifejtik hatásukat.

A doTERRA 100% természetes esszenciális olajaival a legbiztonságosabban támogathatjuk szervezetünk immunrendszerét. Immuerősítő, fertőtlenítő, vírusölő hatásuk miatt ajánlom a következő illóolajokat:

doTERRA On Guard keverék

Az On Guard esszenciális olajkeverék támogatja immunrendszer természetes funkcióit. Ezt az olajat  használhatod belsőleg napi rendszerességgel az egészséges immunfunkciók fenntartása érdekében vagy párologtatásra. Kezdjük a napot egy langyos pohár vízzel, és egy kanál mézzel amibe egy csepp Védelem  illóolaj keveréket cseppentünk vagy párologtassuk napközben vagy éjszakánként immunrendszerünk védelmére és a levegő tisztítására. Az egyik legnépszerűbb keveréke az OnGuard olyan illóolajokkal nyújt védelmet a környezeti és a szezonális veszélyek ellen, amelyek pozitív hatással vannak az immunrendszerre. Az egészséges immunrendszer fenntartására és az egészséges szívrendszer funkciójának elősegítésére. Párologtatással fertőtleníti a levegőt, egyben hatékony energiával lát el és javítja a hangulatot. Összetevők: vadnarancs olaj, szegfűszeg olaj, fahéj olaj, eukaliptusz olaj, rozmaring olaj.

doTERRA Tömjén illóolaj

Az egyik legértékesebb illóolajként vált ismertté, immunerősítő, fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő, antibakteriális és antivirális szer. Használata rendkívüli egészségügyi előnyökkel jár, ugyanis a tömjén olaj támogatja az egészséges sejtfunkciót és képes elpusztítani a rákos sejteket, anélkül, hogy az egészséges sejtek károsulnának. Belélegezve elősegíti a béke, a relaxáltság, az elégedettség és az általános wellness érzését. A tömjén a védelem olaja: aggodalmaskodás, düh, idegfeszültség, bizonytalanság esetén jól hat az idegekre. Kezdjük a napot egy langyos pohár vízzel, amibe egy csepp tömjén és egy csepp citrom illóolajat cseppentünk, így támogatjuk sejtjeink fiatalságát és erősítjük szervezetünket a külső betolakodókkal szemben.

doTERRA Citrom illóolaj

A Citrom illóolaj méregtelenítő hatású, tisztítja a levegőt és emeli a hangulatot, jó kedvet hoz és még a figyelembe is segítségünkre van. Erőteljes a tisztító hatása mind a levegőre, mind a felületekre vonatkozóan. Használhatjuk nem mérgező tisztítószerként az egész házban! Ha vízbe keverjük a citrom frissítő és egészséges. Belsőleg használva a citromnak tisztító és emésztést segítő hatásai. Kezdhetjük a napot egy langyos pohár vízzel, amibe egy csepp citrom illóolajat cseppentünk vagy párologtassuk napközben vagy éjszakánként, mert fertőtleníti a levegőt.

doTERRA Vadnarancs illóolaj

A vadnarancs az egészségre ható jó tulajdonságaiért az egyik legkeresettebb illóolaja: fertőtlenítő, antibakteriális, gombaölő, gyulladáscsökkentő, antidepresszáns, nyugtató. Ez az olaj stimuláló és tisztító tulajdonságokkal is rendelkezik, így ideális az egészséges immunrendszer működésének támogatására, ugyanis védő hatású a szezonális és környezeti veszélyekkel, fenyegetésekkel szemben. Továbbá antioxidánsokat is tartalmaz, amelyek támogatják az általános egészség fenntartását, mert növeli az ellenálló képességet és a szervezet védekezőképességét. Naponta használható! Párologtassunk vadnarancsot a levegő tisztítására, energiafeltöltődésre és a hangulat javítására.

 

Pin It on Pinterest