Szeretnél doTERRA Wellness Tanácsadó lenni?

 

DoTERRA Wellness Tanácsadó regisztrációnál szintén az egyik legfontosabb érv, hogy magad és családod miatt teszed. Az esszenciális olajok hatásaiból, de a dōTERRA cégtől befolyó jutalékokból is részesül az egész család.

DoTERRA Wellness Tanácsadó már nem csak a saját és környezeted testi és lelki egészségéért lehetsz felelős, de az általad megtapasztalt természetes megoldások jótékony hatásainak megismertetésével másokra is hatással leszel. Miután megtapasztaltad saját magadon az esszenciális olajok hatásait, másokat is biztathatsz arra, hogy próbálják a természetes megoldásokkal megváltoztatni saját életüket.

DoTERRA Wellness Tanácsadóként átadhatod mindazt, amit a dōTERRA cég szellemisége, esszenciális olajai és természetes termékei jelentenek. Te leszel a közösségben, az aki hisz a változásban, a természetességben, a minőségben.

A dōTERRA rendszerében Wellness Tanácsadóként azonnali, 25%-os kedvezményben részesülsz minden termék kiskereskedelmi árából, emellett azzal, hogy rendszeres megoldásokat keresel-találsz és rendelsz a dōTERRA Hűségprogramjának (LRP) keretében, ingyenes termékekre beváltható pontokat is gyűjthetsz. Miért adnád át másnak ezt a lehetőséget, hogy a Te vásárlásaid után ő gyűjtse és élvezze ki a pontrendszer és ajándékok lehetőségeit?

Emellett Wellness Tanácsadóként, amennyiben teljesíted a havi 100 PV értékű rendszeres megrendeléseket, többféle, pénzbeli jutalékra lehetsz jogosult. Ezáltal a dōTERRA nem csak az esszenciális olajai lesznek segítségedre, de a jutalékokat is megkaphatod, kifizetve.

Emellett további ingyenes termékre leszel jogosult, ha havi hűségprogramban (LRP) leadott rendelésed pontértéke eléri a legalább 125PV-t!

Wellness tanácsadói regisztráció előnyei

 • Bónuszok és kompenzáció: A doTERRA üzleti lehetőséget kínál azok számára, akik érdeklődnek a jövedelemszerzés iránt
 • doTERRA személyes weboldalt ad: Kapjon egy személyes weboldalt, amely akkor használható, ha illóolajokat szeretne megosztani másokkal
 • Plusz Minden Törzsvásárlói ügyfél előnyök:
  • 25%-os kedvezmény a vásárlásaidból, nagykereskedelmi ár
  • Ingyenes termék havi 125 pontértékű vásárláskor, a hónap terméke program
  • Rendelések 10-30%-ának kreditpontra váltása és beváltása, egy év alatt eléred a 30%-ot az akkor már 55% kedvezmény összessen
  • Egyéb ajándékok, meglepetések, akciók várnak rád, pl.: 200 PV promóció!
  • Különböző jutalékok szerzésére való lehetőség

 

Hogyan lehetsz doTERRA Wellness Tanácsadó?

DoTERRA Wellness Tanácsadóvá egy kiválasztott belépőcsomag megvásárlásával vagy a nem levásárolható belépési díj megfizetésével (25€) és további szabadon választott termékekkel válhatsz. Törzsvásárlóként is regisztrálhatsz, majd ha később úgy érzed, átválthatod fiókod Wellness Tanácsadói fiókká.

A doTERRA Wellness Tanácsadók azok, akik bevételt akarnak teremteni a doTERRA-n keresztül. Elhívatottak a doTERRA termékek iránt, és meg akarják osztani őket azokkal az emberekkel, akiket szeretnek. A Wellness Tanácsadó kötelezettséget vállalnak arra, hogy havonta 100 PV LRP megrendelést adnak le jutalékért.

Regisztráció előtt

Ha elakadnál, nem egyértelmű vagy kérdéseid lennének regisztráció előtt, keress meg minket vagy írj nekünk!

 

Regisztráció lépései

 1. Kattints valamelyik névre a főoldalon, aki neked szimpatikus és ott a csatlakozz és sporólj gombra!
 2. A személyes doTERRA weboldalunkon válaszd a csatlakozz és sporolj gombot! Az oldal alján találod a csatlakozzon a doTERRA-hoz gombot.
 3. A felugró ablakban válaszd ki a kívánt nyelvet (Magyar) és a “Hova szállítjuk a rendelést?” résznél pedig válaszd ki az “Europe” opciót és Válaszd ki Magyarországot is
 4. A következő oldalon válaszd ki a “Wellness Tanácsadó” lehetőséget és kattints a folytatás gombra
 5. Értelem szerűen a saját adataidat ki kell tölteni, ami fontos, hogy az időzónánál a “Dublin, Edinburgh, London” válaszd és a doTERRA beléptető ID számát írjátok be: Czina Mónika 9389933 Zámbó-Farkas Ildikó Szunandá 9423367 Varga Zsuzsanna 9216129
 6. Következő oldalon ki kell választanod a Belépő csomagodat (Enrollment Kit) vagy választhatod, hogy most csak a belépési díjat fizeted (25 EUR), azonban ez nem levásárolható. Emellé szabadon választható termékeket tudsz még a kosárba helyezni.
 7. Választhatsz bankkártyás fizetési módot, ekkor a kártyaadataidat kell megadnod, vagy átutalást is. Az átutalásos fizetésnél a rendelés visszaigazolásában szereplő “Rendelés száma” oszlopnál lévő számot kell megadnod a megjegyzésben, utalni pedig a megrendeléskor megjelenített számlaszámra kell. Email-be érkezik az utalás adatai. Csak az utalás után kerül feldolgozásra a rendelésed ez néhány napot igénybe fog venni.
 8. Üdvözölünk a csapatban Wellness Tanácsadó!

Jutalékrendszerről pár szó!

Gyorsindulási (Fast Start) bónusz

Az új belépőid után jogosult vagy a Gyorsindulási azaz Fast Start bónusz megszerzésére, 60 napig. Ezalatt a közvetlenül alattad lévő törzsvásárló vagy tanácsadó vásárlásainak pontértékéből számítva 20%-os pénzbeli jutalékot, a 2. szintből 10%-ot, a 3. szintből 5%-ot kaphatsz, amennyiben te magad is az adott hónapban 100 pontértékű LRP (Hűségprogram) rendelést adsz le.

Hármas erő bónusz

A hármaserőbónusz a csapatod rendelései alapján kerül kifizetésre. Amennyiben az alattad közvetlenül lévő regisztrált tagok összes rendelése a Te 100 pontértékű hűségprogram rendeléseddel együtt eléri a 600 pontot, jogosult vagy az 1. szintnek megfelelő jutalék összegének megszerzésére. Minél mélyebb ez a struktúra, annál több jutalékra tehetsz szert a Hármaserő Bónusznak köszönhetően.

Unilever bónusz

Az unilever bónusz havonta kerül kifizetésre az alattad lévő szintek rendelései után, a Gyorsindulási bónusz időszakjuk letelte után. Minél mélyebb a szint, tehát az alattad lévő Tanácsadó által regisztrált következő tag, annál magasabb jutalékra leszel így jogosult.

Pin It on Pinterest