doTERRA gyerek csomag

A doTERRA gyerek csomag azért készült, mert a gyerekek is szerettek volna maguknak egy különleges csomagot különleges illóolaj keverékekkel. A cég így úgy gondolta, hogy a gyerekekkel közösen megalkotja, a legideálisabb esszenciális keverékeket, amelyek a mindennapokban a segítségükre lesznek a gyerekeknek is. Annyira tökéletesre sikerült ez a különleges csomag, hogy nem csak gyerekek szeretik és alkalmazzák nap mint nap. Én is nagyon szeretek többek között a Strongert minden nap én is együtt használom a gyerekeimmel. Próbáljátok ki ti is!

A test a lélek az elme hét csodakeveréke. Testi – ellenállóvá tesz, immunerősítő, egészséges bőr. Lélek – erősít, nyugalom, elfogadás, érzelmi egyensúly, magabiztosság. Elme – helyreállít, koncentráció, memória, alvás és teljesítmény.

Függetlenül attól, hogy már van gyakorlatod vagy új vagy az illóolajok területén – a doTERRA Kids Collection egy komplett és használatra kész „egész test” illóolaj eszközkészlet, amelyet arra terveztek, hogy a szülők megbízhatóan gondoskodhassanak a kicsik egészségéről és jólétéről. Kifejezetten az elme, a test és az érzelmek fejlesztésére kifejlesztve ezek az illóolaj-keverékek egyedülálló kombinációkat tartalmaznak, amelyek terápiás szempontból úgy lettek kiegyensúlyozva, hogy erőteljes előnyöket biztosítsanak, miközben gyengéden hatnak akár az érzékeny bőrön történő alkalmazás esetében is.

A doTERRA gondolt a gyerekekre is és egy saját kis készletet készített nekik, a legfontosabb keverékekből.

A gyerek csomag tartalma

Ez a csomag kiváló utazáshoz, iskolába, munkába és a folyton mozgásban lévő családok számára; a használata könnyű és kényelmesen beilleszthető a napi rutinba.

A gyermekeknek szóló Kids Collection hét egyedülálló olajkeveréket tartalmaz, egyenként 10 ml-es golyós kiszerelésben:

Golyós (Roll On) kialakításuknak köszönhetően az illóolaj egyszerűbben felvihető a bőrre.

A karabinerrel ellátott szilikon kupak borítók lehetővé teszik, hogy a kedvenc illóolaj mindig a gyerkőcnél legyen, mondjuk az iskolatáskára akasztva.

Az elme:
Thinker™– Öszpontosító keverék 

Összetevők: vetiver, borsmenta, klementin és rozmaring, bázisként frakcionált kókuszolaj

Aromatikus jellemzői: földes, mentás, gyógynövényes

Mire hat?

 • Segít a figyelem összpontosításában és fenntartásában azoknak, akik e téren nehézségekkel küzdenek
 • Javítja az éberséget, koncentrációt
 • Segít elkerülni a szellemi túlterheltséget
 • Csökkenti a stresszt

A Thinker figyelmet segítő keverék bárki számára ideális napi szintű használatra olyan helyzetekben, amikor túl sok a zavaró tényező. A Thinker keveréket úgy tervezték, hogy elősegítse az éberséget, és fokozza a befogadókészséget, ezért tökéletes megoldást kínál, ha a figyelemre és a koncentrációra kerül a hangsúly. Kenjünk a Thinker keverékből a halántékára, a csuklójára és a tarkójára. Ha a kreativitás és az összpontosítás nagyobb fokú kibontakoztatását támogató, pozitív környezetet szeretne teremteni, építsük be a Thinker keveréket a mindennapi tanulási rutinjába.

Calmer™– Nyugtató keverék

Összetevők: Levendula, kananga, buddhafa és római kamilla esszenciális olajok, bázisként frakcionált kókuszolaj

Aromatikus jellemzői: Édes, virágos, kissé fás

Mire hat?

 • Hozzájárul a pozitív és nyugodt kedélyállapothoz
 • Pihentető, ellazító érzetet kelt a test minden pontján
 • Csillapítja a szellemi aktivitást

A Calmer pihentető keverék nyugalmas légkört teremt, és a nyugovóra térést stresszmentes, kellemes élménnyé varázsolja. A talpon és a tarkón alkalmazzuk, hogy el tudjunk lazulni. A Calmer a levendula, a kananga, a buddhafa és a római kamilla esszenciális olajok nyugtató tulajdonságait a frakcionált kókuszolaj bőrhidratáló előnyeivel elegyíti, méghozzá egy praktikus és biztonságos felviteli formában, aminek köszönhetően kiválóan beépíthető a lefekvéshez való esti készülődésbe. A Calmer keverékben egyedülálló módon megtalálható, kanangából és buddhafából kivont esszenciális olajok hozzájárulnak az ellazulás érzéséhez. Amikor eljön a testi és szellemi regenerálódás ideje, tegyünk egy keveset a Calmer keverékből a csuklóra, lélegezzük be, és relaxáljunk.

A test:
Stronger– Védelmező, erősítő keverék

Összetevők: vörös cédrus, litsea, tömjén és rózsa, bázisként frakcionált kókuszolaj

Aromatikus jellemzői: üdítő, intenzíven citromos, enyhén gyógynövényes, virágos pikáns illat

Mire hat?

 • Növeli a stressztűrő képességet
 • Használata által a bőr tiszta és egészséges lesz
 • Megnyugtatja az előforduló bőrirritációkat
 • Üdítő illatával javítja a hangulatot, közérzetet
 • Gondoskodik a jó közérzetről és a vitalitásról

Ez a különleges védelmet biztosító keverék gyengéd és praktikus kivitelében elegyíti a vörös cédrust, a litseát, a tömjént és a rózsát a frakcionált kókuszolajjal, ami tökéletessé teszi az érzékeny bőr számára, és javítja az ellenálló képességet olyan esetekre, amikor arra a legnagyobb szükség van. A litsea a Stronger egyik legfőbb összetevője, amely segít, hogy bőre mindig egészségtől sugárzó és tiszta legyen. A Stronger üdítő és felemelő aromája frissítően hat az érzékekre, és tökéletesen támogatja a napi stressztűrést, illetve azokat a helyzeteket, amikor nincs kifejezetten a legjobb formájában. A fás és virágos jellegű olajok elegyének köszönhetően a Stronger esszenciálisolaj-keverék egyben a bőr általános egészségének fenntartására is tökéletes.

Rescuer– Enyhítő keverék

Összetevők: Copaiba, levendula, fodormenta és zanthoxylum esszenciális olajok, bázisként frakcionált kókuszolaj

Aromatikus jellemzői: Fás, mentás, virágos

Mire hat?

 • Segít a magabiztosság érzésének elérésében
 • Feszültségoldó
 • Fájdalomcsillapító
 • Izom-izület
 • Elősegíti a vitalitást és a komfortérzetet

Egy aktívan töltött, hosszú nap végén kenjen gyermeke növésben lévő lábára a Rescuer Enyhítő keverékből, hogy pihentető, ellazító élményt nyújtson a számára. A copaiba, a levendula, a fodormenta és a zanthoxylum esszenciális olajok, valamint a frakcionált kókuszolaj szakszerűen előállított keveréket alkotnak, hogy ne csak nyugtassanak, és erősítsék az ellenálló képességet, de az érzékeny bőrhöz is kellően gyengédek legyenek. Edzés vagy egy fizikailag aktívan töltött, hosszú nap után kenjen a Rescuer keverékből a lábára, a kezére vagy a vállára a kellemes és felszabadító élményért. Ennek a dōTERRA-keveréknek a sajátossága a zanthoxylum esszenciális olaj, amely nyugtató és csillapító hatásával könnyít a fáradt testen. A Rescuer aromája friss, mégis olyan nyugalmat áraszt, amely gondoskodik a pihentető légkörről.

A lélek:
Steady™- Kiegyensúlyozó keverék

Összetevők: amyris, balzsamfenyő, koriandermag és magnólia, bázisként frakcionált kókuszolaj

Aromatikus jellemzői: fenyős, gyümölcsös, kissé fás

Mire hat?

 • Hozzájárul a nyugodt és kiegyensúlyozott kedélyállapot megteremtéséhez
 • A test minden pontjára kiterjedő, teljes körű relaxációt biztosít
 • Segít a lényeges dolgokra összpontosítani
 • Egészséges szív működés
 • Érzelmi egyensúly
 • Biztonságérzet, nyugalom, harmónia, kikapcsolás, relaxáció

A Steady kiegyensúlyozó keverékhez lágy, hívogató és enyhén gyümölcsös aroma párosul, amely hozzájárul a stresszmentes és nyugodt közérzethez, ezáltal tökéletes akár a mindennapi, akár az igény szerinti használathoz. A Steady az amyris, a balzsamfenyő, a koriandermag és a magnólia esszenciális olajok egyedülállóan jótékony hatásaira építkezik, amelyek a frakcionált kókuszolajjal alkotnak tökéletes kombinációt, hogy minden bőrtípus számára ideális nyugtató hatást érjenek el. Az amyris és a balzsamfenyő olyan meleg, fás olajok, amelyek segíteni tudnak abban, hogy megnyugvást nyerjünk. Amikor túlterheltnek érzi magát, kenjen egy kis Steady keveréket  a tarkójára vagy a csuklójára, és vegyen egy mély levegőt, hogy a kedélyállapota ismét egyensúlyba kerüljön. A Steady nyugtatja a bőrt, és javítja a kedélyállapotot, ezért remek a mindennapi használatra.

Brave™- Bátorító keverék

Összetevők: Vadnarancs, amyris, illatcserje és fahéj, bázisként frakcionált kókuszolaj

Aromatikus jellemzői: Meleg citrusos, virágos, enyhén fűszeres

Mire hat?

 • Energizáló és élénkítő hatással van az érzékekre
 • A tarkón és a pulzuspontokon alkalmazva támogatja a jó közérzetet
 • Elősegíti a magabiztosságot, a bátorságot és az önbizalmat

Párosítsa a Brave Bátorító keveréket a pozitív megerősítések gyakorlatával, és kezdje minden napját határozottan és magabiztosan. Kenjen egy keveset a Brave keverékből a tarkójára és a pulzuspontjaira, hogy pozitív érzésekkel töltődjön fel. A Brave a frakcionált kókuszolajjal szakszerűen elegyített vadnarancsot, amyrist, illatcserjét és fahéjat kombinálja egy gyengéd és gyors felviteli módszerrel kiegészítve. Üdítő, meleg aromájának köszönhetően a Brave a tökéletes keverék arra, hogy felélénküljön, és bátorságot merítsen, amikor gyámoltalannak érzi magát. Az amyrisfából kinyert egyedülálló esszenciális olajjal készülő Brave segít nyugodt légkört teremteni. Élete nagyobb (vagy éppen kisebb) horderejű pillanatainak megélése előtt vigyen fel belőle egy keveset a talpára és a kézfejére, hogy bátorságot és pozitivitást merítsen belőle feltöltődve az érzéssel, hogy bármire képes.

 

Tamer™ – Emésztőrendszeri keverék

A Tamer™ ideális úgy gyermekek, mind felnőttek számára is.  Nyugtató  és hűsítő hatása van, miközben kellemes, mindenki számára vonzó aromával rendelkezik.

Bárhová is utazik, akár házhoz közel, akár távol, a Tamer™ emésztőrendszeri illóolajkeverék valóban értékes ha kéznél van. A Tamer™ frakcionált kókuszolajban feloldott illóolajok tökéletes keverékét tartalmazza ahhoz, hogy évezhessük az illóolajok egyedülálló előnyeit. Köztük a Fodormenta illóolajat is, mely javítja a hangulatot; Japán borsmentát mely mentol tartalma által nyugtatja és hűti a bőrt és gyömbér illóolajat mely nyugtató aromájával kényeztet. A Tamer™ azon emésztőrendszeri illóolajok szinergikus keveréke, melyek arról ismertek, hogy képesek enyhíteni a mozgás által okozott rosszullét és a gyomorpanaszok hatásait, aromatikus vagy bőrön történő alkalmazás estén.

Érdeklődj üzenetben és szívesen segítünk!
Törzsvásárlói regisztrációhoz vagy termékek vásárlásához itt juthatsz el.

Pin It on Pinterest