Cheer boldogság keverék

 

Cheer a boldogság olaja, most ezt a kedvenc érzelmi olajamat mutatok be nektek, nekem Touch változatban van, már első szippantás után is mosolyt csal az arcomra.
Legfőbb előnyei: Támogatja az optimizmust, a hangulatjavítást és a boldogságérzetet.
Összetevők: Frakconált kókuszolaj, Vadnarancshéj, Szegfűszegrügy, Csillagánizs gyümölcs és mag, Lemon Myrtle levél, Szerecsendió bél, Vanília abszolút, Gyömbérgyökér, Fahéjkéreg, Zdravetz növény
Illatprofil: Friss, fűszeres, meleg
Felhasználás: A jobb hangulatért a mellkason, tarkón. Télen használjuk a csuklón és szagolgassuk napközben. Talpra kenhető gyermekeknél.
Én úgy használom, hogy parfümként a csuklómra, tarkómra, tenyerembe kenem és többit belélegzem.

Cheer a boldogság olaja

Holisztikusan is nézzünk bele az olajba egy kicsit. Legjobb segítség, ha az élet terhe, kihívásai miatt érzelmi állapotod kicsit beszürkült, talán ez az a szó amit erre az állapotra lehet használni. A régóta fennálló megpróbáltatások, kihívások, befásultá tették vagy esetleg reményvesztetté. Ha azt érzed segítség és támasz nélkül vagy. Ha úgy érzed átlépted tűréshatáraid, és nincs benned több erő a kitartáshoz. Ilyenkor a Cheer emlékeztethet, hogy az élet több, mint csak megpróbáltatásaid és leckéid sora. Támogatást ad, hogy kitarts amíg vissza nem nyered hited s reményed azt illetően, hogy van megoldás, kiút és minden megoldódik a lehető legtökéletesebben. Torokcsakra, Szakráliscsakra, Szívcsakra támogatója

 

Cheer boldogság keverék

Mindenki tudja, hogy a vidám hozzáállás elsimítja az élet kihívásaival szemben érzett rossz hangulatot. Ettől függetlenül azért néha mindenkinél előfordul, hogy nincs az a pozitív hozzáállás, amely elkerülje a rossz hangulatot. Ebben tud nekünk segíteni a Cheer hangulatemelő keveréke a doTERRA-nak, amely citrusfélék és fűszernövények tökéletes keverékeként lett megalkotva. Lendületet ad, hogy vidámabbnak és pozitívabbnak érezzük magunkat, akkor amikor rossz hangulatban vagyunk. A kellemes friss illata optimizmussal tölt fel a nap bármely szakaszában.

A Cheer a vadnarancs héja, a szegfűszeg rügy, a csillagánizs gyümölcs és mag, a citrom mirtusz levél, a szerecsendió mag, a vanília bab kivonat, a gyömbér rizóma, a fahéj kéreg és a Zdravetz gyógynövény keveréke.

Ez az aroma napsütésnek és optimizmusnak nevezhető.

A Cheer célja, hogy lendületet adjon a boldogságnak és a pozitivitásnak, ha nem érzed jól magad!

Támogatja az optimista hangulatot és a jókedvet.

Ellensúlyozza a negatív érzelmet és a rossz hangulatot.

Érzelmi egyensúly

1-2 csepp Cheer a diffúzórba vagy a tenyeredbe és lélegezd be.

A csakrákra is jó hatással van: kiegyensúlyozáshoz kend a a has alsó részére és lélegezd be. Több örömöt és boldogságot érezz a tested.

Vércukor-kiegyensúlyozás

Dörzsölj néhány cseppet a talpadra, a tarkódra és a mellkasodra. A fahéj, a gyömbér és a szegfűszeg nagyszerű olajok a vércukorszint kiegyensúlyozásához.

Menstruációs támogatás

Lélegezd be a tenyeredből és dörzsöld a pulzuspontokra a menstruáció alkalmával bekövetkező  érzelmi ingadozások során.

Negatív érzések amikor a Cheerre van szükségünk: reménytelen, örömtelen, nehéz szívű, kimerült, tehetetlen.

A pozitív gondolatok, amelyeket beépíthetünk a használatkor: reménykedő, vigasztalt, hívő, vidám, felemelt, örömteli, határozott, helyreállított.

A Cheer akkor segít, ha az élet és az összes kihívás rád nehezedik. Emlékeztet minket arra, hogy választhatunk, hogy bármiben megtaláljuk a boldogságot és az örömöt. Szagold, légy  vidám és lazíts. Hagyd, hogy elméd  ellazuljon, amikor felveszed a „Napfényt”, hogy újra energiát adjon egész lényednek. A Cheer segít emlékeztetni magad a saját értékeidre.

 

Test lélek szellem a hármat együtt kell kezelni a harmonikus működéshez, a három ad egy egészet. Nem csak a testünk, a lelkünk is törődést igényel. Szerintem mindenki ismeri azt a mondást, hogy “Ép testben ép lélek”, fontos ezt mindig szem előtt tartani, hiszen a testünk a lelkünk és a szellemünk szoros együttműködésben van. Vitathatatlan, hogy érzelmeink befolyásolják döntéseinket. Olyannyira, hogy sokszor nem is az számít, amit döntünk, hanem az, ahogyan azt megéljük. A Cheer mindháromra hat test, szellem és lélek! Már kezdődhet is a gyógyulás egy kis boldogsággal.

Írj bátran, ha Te is szeretnéd megtapasztalni a doTERRA illóolajok erejét vagy, ha bővebb információra lenne szükséged! Ha szeretnél vásárolni vagy regisztrálni itt is megteheted.

Pin It on Pinterest