doTERRA illóolajok

doTERRA illóolajok illata elvarázsol, hatása pedig egyértelműen magához láncol 🙂

A dōTERRA vállalatnál elkötelezettek  aziránt, hogy megosszák a világgal a letesztelt minőségű esszenciális olajok életminőséget javító kedvező hatásait.

A dōTERRA® CPTG Tanúsított, Tiszta, Terápiás Minőségű illóolajok tiszta, természetes, illatos vegyületek, melyeket a növényekből nagy gondossággal nyernek ki.

Legfontosabb, hogy semmilyen szennyeződés ne kerüljön a cég által gyártott illóolajokba. Biztosítsák az aktív vegyületek jelenlétének a megfelelő szinten tartását, dearra is szükség van, hogy garantálják a biztonságot és a hatékonyságot. Sok olajról azt állítják, hogy terápiás minőségűek és  tiszták is.  De kevés olyan van, ami olyan szigorú kémiai összetétel-vizsgálatoknak van alávetve, mint a doTERRA olajok. A dōTERRA illóolajok kereszttesztelésen esnek át tömegspektrográfia és gázkromatográfia eljárással, hogy biztosítsák a kivonat tisztaságát és összetételének hatékonyságát minden egyes tételben.

A dōTERRA szorosan együttműködik a vezető illóolaj-vegyészek és a termelők globális hálózatával. A legmegfelelőbb növényi fajokat választják ki, amelyeket ideális környezetben termesztenek, és a megfelelő időben gondosan betakarítanak. A növények aromás vegyületeit gyakorlott, nagy tapasztalattal rendelkező lepárlók nyerik ki és kémiai elemzés alá vetik, hogy biztosítsák a tisztaságot és a megfelelő összetételt. A dōTERRA CPTG Tanúsított, Tiszta, Terápiás Minőségű olajok jelentik a jelenleg elérhető legbiztonságosabb és legkedvezőbb hatású olajokat a világon.

Hogyan érik el mindezt?

  • A világ legjobb minőségű esszenciális olajainak felfedezésével és kifejlesztésével, amelyet magasan képzett botanikusok, vegyészek, egészségügyi kutatók és szakemberek hálózatának segítségével visznek véghez.

  • Az iparban használt legmagasabb minőségi, tisztasági és biztonsági követelményeknek megfelelő – CPTG™ (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőség) minősítésű – esszenciális olajok gyártásával.

  • Wellness Tanácsadók által végzett termékforgalmazással.  Akik otthonról dolgozva helyi szinten személyesen, globálisan pedig személyre szabott webáruházoldalakon keresztül bemutatják és értékesítik a dōTERRA egészségmegőrző termékeket, valamint oktatásokat tartanak velük kapcsolatban.

  • Oktatási lehetőségek biztosításával minden érdeklődő számára. Aki szeretné megtanulni, hogyan lehet a letesztelt minőségű esszenciális olajokat az öngondoskodó egészségmegőrzés alternatívájaként használni, módot kap rá.

  • A hagyományos és az alternatív gyógyászat egészségügyi szakembereinek összehozásával ösztönözik az esszenciális olajok további tanulmányozását és tágabb alkalmazását a modern gyógyászati gyakorlatban.

doTerra illóolajok

Érdeklődj üzenetben és szívesen segítünk!

Regisztráció és vásárlás itt tudsz.

 

Pin It on Pinterest