Zámbó-Farkas Ildikó

Zámbó Farkas Ildikó

Zámbó-Farkas Ildikó, Szunandá vagyok, üdvözöllek az oldalunkon

Pár szó magamról:

Zámbó-Farkas Ildikó vagyok, a Szunandá nevet akkor kaptam, amikor okleveles jógaoktató lettem.

Szunandá – azt jelenti, hogy az vagyok, aki boldogsággal teli.

Emlékszem, mikor felütöttem a keményfedeles Reformkonyha című kötetet, amiben tűpontos leírást olvastam arról, hogy mi is történik az emésztés közben a tápcsatornában. Tudom, nem jó ómen egy bemutatkozó írást ezzel kezdeni, de ez volt az első találkozásom a természetgyógyászattal. Akkor kezdődött pályafutásom, több, mint 30 éve. Akkor kezdtem el Dr. Oláh Andor írásai után kutatni, igen, akkoriban még nem volt ekkora tárháza az alternatív gyógymódoknak, a természetgyógyászatnak.

Azóta pedig a világ is nagyot változott és én is kiképeztem magam jó néhány témakörben. A táplálkozással kezdtem, majd agykontroll tanfolyamot végeztem. Aztán ahogyan anyává váltam, elkanyarodtam a kineziológia és végül a jóga irányába.

És azt hiszem még mindig nem értem tanulmányaim végére. Jelenleg jóga foglalkozásokat tartok egyéni és csoportos formában, és emellett kineziológusként is dolgozom. A kineziológiának több ágát megismertem, hatékonyan használom a Brain Gym rendszert gyermekek körében. Felnőtteknél pedig a One Brain rendszerét alkalmazom. Nagy szerelmem a Bach virágterápia, amely hatásos kiegészítője kineziológiai munkámnak, de önálló módszerként is megállja helyét. Nagy szeretettel használom hangtálaimat, rezgésszintemelő, tisztító hangszereimet akár egyéni, akár csoportos hangfürdőkön is.

Ha szeretnél többet tudni róla, írj nekünk!

Facebook Zárt

Facebook csoport

Szeretetmező Facebook oldala

Szeretetmező Instagram oldala

Jógával, Bach virág esszenciákkal és kineziológiával kapcsolatos oldalam: Szeretetmező 

Telefon: +36309997433

Pin It on Pinterest