Félelem nélküli élet – kineziológiai korrekciók

A kineziológia számtalan elakadás során hozhat változást életünkbe. Egy-egy oldás egyre közelebb és közelebb visz önmagunkhoz, lelkünkhöz. Miben segít a kineziológia? Az egyik témakör, amelynél a kineziológia segítségedre lehet, a félelmek felismerése és elengedése. A félelem lebénít, megfagyasztja körülöttünk a világot. A félelmek nem velünk születetten vannak jelen, hanem programozás útján kódolódnak belénk, sokszor már a gyermeki években, amit sokszor hallunk, az mintegy beleég az gondolatainkba. Az, hogy hogyan reagálunk és viselkedünk a jelenben, a félelem irányítja. A félelmek gyengéden és hatékonyan oldhatóak maradandó hatású kineziológiai korrekciókkal. Ilyen félelem lehet például a repüléstől való félelem, a magasságtól, a nyilvánosságtól való félelem, a tekintélytől, az emberektől való félelem. Ezek felismerésében lehet segítségünkre a kineziológia.

Miért félünk?

A félelem körbevesz minket, lelkünket rágja. Nem igazán a részünk, inkább hitrendszerként épülve körénk és belénk megszabja, hogyan cselekedünk a jelenben. A hitrendszerek a múltbéli fájdalmas eseményekhez kötődő érzelmeink hatására alakulnak ki. Ezeket a félelmeket, aztán azzal erősítjük, hogy folyamatosan ismételgetjük őket. Ha például félsz a kutyáktól, akkor mindahányszor egy kutya közelébe kerülsz, bekapcsolnak ezek a hitrendszerek és elhatalmasodik rajtad a félelem. Sőt egyre több és több kutyával fogsz találkozni, azt vonzod magadhoz, amire sokszor gondolsz. Úgy ragaszkodunk ezekhez a kellemetlen gondolatokhoz, érzésekhez, mintha ettől függne életünk.

Hogyan működik a kineziológia – miben segít

Belénk vésődnek már kora gyermekkorban, és folyamatosan figyelmet, energiát adva ezeknek a félelmeknek, megszabják és korlátozzák életünket. Sokszor nehéz felismerni a félelmeinket, kizökkenni a megszokott kerékvágásból. Az, hogy megváltozzon gondolkodásmódunk csak elhatározás kérdése, ha ez megvan, akkor már könnyebben tudjuk levetkőzni félelmeinket. Könnyebben tudunk visszamenni az időben, felidézni az eredeti okot, és kitisztítani a hozzá tapadó érzelmeket. A félelem által irányított életünk sivár, kiábrándító lehet. Amint sikerült feloldanunk félelmeinket, az élet kinyílik, lehetőségek tárházával találjuk magunkat szemben. Egy kezelés során felszabadulnak az elakadt energiák: kezelés menete. Az energiáinkat kell átcsoportosítanunk, amit eddig a félelem folyamatos fenntartására fordítottunk, egy oldás után át tudjuk ugyanezt az energiát fordítani egy boldogabb, félelem nélküli életre.

Oldásokra itt tudsz bejelentkezni: Zámbó-Farkas Ildikó

Pin It on Pinterest