Kineziológia

Kineziológia egy holisztikus módszer, amelynek segítségével elfelejtett képességeink és erőforrásaink kerülnek újra a birtokunkba.

kinezologia

 

 

A stressz mai világunk elkerülhetetlen része. Folyamatos alkalmazkodást kíván, viszont nehézségek jelentkezhetnek, ha nem megfelelően reagálunk egy adott helyzetre, vagy, ha megtagadjuk a problémát. Előfordulhat az is, hogy rajtunk kívül álló dolgok miatt kezdünk el aggódni. Az sem célra vezető, ha elnyomjuk negatív érzéseinket, és tehetetlennek érezzük magunkat. Viszont, ha sikeresen alkalmazkodunk, akkor az élet izgalmakkal teli kalanddá változik. A kineziológia eszköztárát felhasználva visszaszerezhetjük azokat a képességeinket, amelyekkel valóban egy kalandos utazás résztvevői lehetünk.

 

Hitrendszerek

 

Miközben felnövünk, a szeretet révén mindannyian megfertőződünk szüleink hiedelmeivel, mint valami fertőző betegséggel. Magunkba szívjuk szüleink hitrendszerét egyszerűen azáltal, hogy velük vagyunk. A hiedelmek csak egy bizonyos fajta eseményeket vonzanak be és hoznak létre. Így határozzák meg a várható események végtelen variációjából a hitrendszerünkhöz igazodó élmény bekövetkeztét. Az adott múltbeli eseményből hozunk létre egy adott jövőt. A One Brain – kineziológiai módszer célja az, hogy új emlékeket helyezzünk a régiek helyébe, a múlt oldásával aktivizáljuk az eddig nem használt rejtett képességeinket. Ezzel újrakeretezhetjük a jövőnket.

 

Kineziológia és az izomteszt

 

A hitrendszer megkerülésére, a személyes igazságunk megtalálására az egyetlen lehetőség az izomvizsgálat. Ez a biofeedback (biológiai jelzőrendszer) a test és a tudat között működik. Az izomvizsgálat közvetlen kapcsolatot teremt az öntudatosság minden szintjén. Tisztán kimutatja, hogy mi vagyunk az egyetlen információforrás a saját élettapasztalatainkkal kapcsolatban. A One Brain kineziológiai módszer a tudatosság minden szintjével foglalkozik. Miközben fejleszti a kommunikációt és az összhangot a szintek között. A biofeedback a test és agy között nem adhat ellentétes üzeneteket. Lehetővé teszi számunka, hogy azonosítsuk és oldjuk az elnyomott negatív érzelmeket, amelyek  szabotálják a pozitív változásokat, amiket szeretnénk elérni. Az izomtesztelés biztonságos és szelíd, mindig a vizsgált személy irányítja a folyamatot.

 

Kineziológa az önfejlődés útja

 

Kineziológiai munka az önfejlesztésre és tudatosságunk fejlesztésére irányul. Az oldás célja az, hogy a hozzánk fordulók azonosítsák azokat a hiteket, amelyek a kiteljesedett élettől távol tarták őket. A kineziológiai oldás után a kezelt személyek energikusabbak, nyugodtabbak, és új választások, lehetőségek nyílnak meg életükben. Oldásokról bővebb információkat itt olvashatsz: kineziológia

Bejelentkezés

Rólam itt olvashatsz

 

Amikor megváltoztatod az elképzeléseidet saját magadról, megváltoztatod az életről alkotott élményeidet is! – Gordon Stokes

Pin It on Pinterest