Site icon Földimisztériumok

Fejfájás természetesen

Fejfájás természetesen, esszenciális olajokkal

 

Fejfájás az egyik legtöbb embert érintő egészségügyi probléma. Szerencsére engem nagy ívben elkerül, a férjemet viszont nem…

A környezetemben viszont bőven akad fejfájás, sokan keresik a természetes megoldást. Hiszen a különböző módokon és erősségben érkező fejfájás mivel magától ritkán múlik el, a legtöbben tablettához nyúlnak,  ami sajnos nem a legjobb megoldás..

A fejfájás megnehezíti, hogy a fontos dolgokra tudjunk koncentrálni, megkeseríti a pihenésünket, mindent nehezebbnek érzünk ilyenkor. Az Aromaterápia az esszenciális olajok használata megfelelő segítséget nyújthat, különösen akkor ha megfelelő időben, a fejfájás kezdeti szakaszában elkezdjük.

 

Hasznos illóolajok a fejfájásra:

Természetes megoldással a fejfájás ellen?!

A fejfájás több okból is megjelenhet. A két leggyakoribb ok:

 

Migrén okai:

Sajnos manapság már a gyerekeket is egyre többször kínozza fejfájás, mivel a mindennapokban túl sok stressz és nyomás nehezedik rájuk is. Ezt azzal tudjuk enyhíteni a gyerekeknél, ha elegendő időt biztosítunk nekik kikapcsolódásra és mozgásra, játékra és természetesen a megfelelő folyadékbevitelre, ami főleg víz legyen. Ha mégis eléri a gyerekeket akkor nekik is tudunk az esszenciális olajokkal segíteni.

Kiváló recept gondűzésre:

10 ml rollos üvegbe: 

ha időben alkalmazzuk, akkor ezzel megelőzzük a fejfájást.

Legjobban bevált illóolajok fejfájásra:

Használata:

 

Esszenciális olajok a fejfájásra:

Esszenciális olaj keverékek fejfájásra:

 

Írj bátran, ha Te is szeretnéd megtapasztalni a doTERRA illóolajok erejét vagy, ha bővebb információra lenne szükséged! Ha szeretnél vásárolni vagy regisztrálni itt is megteheted.

Exit mobile version