Miért érdemes doTERRA Törzsvásárlónak lenni?

 

A doTERRA mellett saját magad és a családod miatt dönthetünk, talán ezt tartom a legfontosabb érvnek.

DoTERRA Törzsvásárlóként saját, családod és környezeted testi és lelki egészségéért lehetsz felelős, mindezt természetes megoldásokkal teheted a mindennapi problémáira és pozitívan befolyásolhatod az életed.

A dōTERRA rendszerében Törzsvásárlóként azonnali, 25%-os kedvezményben részesülsz minden termék kiskereskedelmi árából, emellett azzal, hogy rendszeres megoldásokat keresel-találsz és rendelsz a dōTERRA Hűségprogramjának (LRP) keretében, ingyenes termékekre beváltható pontokat is gyűjthetsz.

Miért adnád át másnak ezt a lehetőséget, hogy a Te vásárlásaid után ő gyűjtse és élvezze ki a pontrendszer és ajándékok lehetőségeit?

Törzsvásárlóként Te irányítod, hogy mikor és mit szeretnél rendelni. Ha aktuálisan új akadályba ütközöl az életedben, amire megoldást szeretnél találni, ha valamelyik kedvenc terméked kifogyóban van vagy szeretnéd kiélvezni az ajándéktermékeket, Te szabhatod meg, hogy mikor rendelsz.

Emellett további ingyenes termékre leszel jogosult, ha havi hűségrendzserben (LRP) leadott rendelésed pontértéke eléri a legalább 125PV-t!

 

Összefoglalva a törzsvásárlói regisztráció előnyei

 • 25%-os kedvezmény a vásárlásaidból, nagykereskedelmi ár
 • Ingyenes termék havi 125 pontértékű vásárláskor, a hónap terméke ajándék minden hónap 15-éig
 • Rendelések 10-30%-ának kreditpontra váltása és beváltása
 • Egyéb ajándékok, meglepetések, akciók, például a 200PV-ért járó ajándék olajok
 • Az irányítás a Te kezedben van, az életed Te változtathatod meg az esszenciákkal!

 

Hogyan lehetsz doTERRA törzsvásárló?

doTERRA Törzsvásárlóvá egy kiválasztott belépőcsomag megvásárlásával vagy a nem levásárolható belépési díj megfizetésével (25 €) és további szabadon választott termékekkel válhatsz.

Törzsvásárló

 • 25% kedvezmény a termékek kiskereskedelmi árából
 • Hűségjutalom pontokat kap, a vásárlás után 10-30%
 • Szállítási jutalompont, a szállítás értékét visszakapja PV-ben
 • Hónap ingyenes termékét 125 Pv esetén megkapja
 • Éves tagság megújításakor borsmenta terméket kap ajándékba

A Törzsvásárlók azok, akik érdeklődnek a doTERRA termékek egészségének érdekében, és nagykereskedelmi áron szeretnének vásárolni. A hűségjutalom programmal érdekeltek lehetnek a termékpontok megszerzése is.

Regisztráció előtt

Ha elakadnál, nem egyértelmű vagy kérdéseid lennének regisztráció előtt, keress meg minket vagy írj nekünk!

 

Regisztráció lépései

 1. Kattints valamelyik névre a főoldalon, aki neked szimpatikus és ott a csatlakozz és sporólj gombra!
 2. A személyes doTERRA weboldalunkon válaszd a csatlakozz és spórolj gombot! Az oldal alján találod a csatlakozzon a doTERRA-hoz gombot.
 3. A felugró ablakban válaszd ki a kívánt nyelvet (Magyar) és a “Hova szállítjuk a rendelést?” résznél pedig válaszd ki az “Europe” opciót és Válaszd ki Magyarországot is
 4. A következő oldalon válaszd ki a “Törzsvásárló” lehetőséget és kattints a folytatás gombra
 5. Értelem szerűen a saját adataidat ki kell tölteni, ami fontos, hogy az időzónánál a “Dublin, Edinburgh, London” válaszd és a doTERRA beléptető ID számát írjátok be: Czina Mónika 9389933 Zámbó-Farkas Ildikó Szunandá 9423367 Varga Zsuzsanna 9216129
 6. Következő oldalon ki kell választanod a Belépő csomagodat (Enrollment Kit) vagy választhatod, hogy most csak a belépési díjat fizeted (25 EUR), azonban ez nem levásárolható. Emellé szabadon választható termékeket tudsz még a kosárba helyezni.
 7. Választhatsz bankkártyás fizetési módot, ekkor a kártyaadataidat kell megadnod, vagy átutalást is. Az átutalásos fizetésnél a rendelés visszaigazolásában szereplő “Rendelés száma” oszlopnál lévő számot kell megadnod a megjegyzésben, utalni pedig a megrendeléskor megjelenített számlaszámra kell. Email-be érkezik az utalás adatai. Csak az utalás után kerül feldolgozásra a rendelésed ez néhány napot igénybe fog venni.
 8. Köszöntünk a doTERRA Törzsvásárlói Programban!

 

 

Szeretnék inkább Wellness Tanácsadó lenni kattints és olvass tovább, ha kérdésed van lépj velünk kapcsolatba írj nekünk, keress bizalommal!

 

 

 

Pin It on Pinterest