Czina Mónika Judit

Czina Mónika Judit

Czina Mónika Judit vagyok, üdvözöllek az oldalunkon

Pár szó magamról:

Czina Mónika Judit festőművész , így gondoltam magamra gyerekkoromban, mikor megkérdezték, mi leszel, ha nagy leszel? Volt hogy kiábrándítottak, de mégis kitartottam a művészet szeretete mellett és sokáig az alkotás volt a legfontosabb tevékenység az életemben.

Megfigyelni a körülöttem lévő világot a legapróbb részletekig, a természet szeretete már gyerekkoromban is fontos volt, saját kiskertemben én ültetgettem, ismertem  fűt, fát bogarat. Voltak galambjaink is, mind egyszínű hófehér, én ismertem őket a legjobban,  tudtam melyik, melyiknek a gyereke, szülője.

Aztán a szobámban is dzsungelt hoztam létre, olyan sok virágom volt, hogy inkább egy melegházhoz lehetne hasonlítani, ami nem tett valami jót, mert a szekrény mögött lecsapódott a pára és még be is penészedett (: . Ekkor még nem is gondoltam arra, hogy a természet milyen sokat tud segíteni az embernek. Az első gyógynövényes könyvem nekem is a Maria Treben könyve volt mint sokunknak. Aztán felnőtt fejjel azon voltam, hogy minél több fűszert és gyógynövényt tudjak ültetni a kertembe. Eleinte csak ösztönösen, nem volt benne tudatosság, mégis vonzott, hogyan lehet minél egészségesebben élni, egészségesebb ételeket enni.

Az agykontroll, a jóga, a művészetek, az alkotás napi szintű elfoglaltság volt az életemben, eredetileg vizuális kultúra tanár és ólomüvegező díszüvegező vagyok.  Közben még elkezdtem kitanulni a honlapkészítés és a marketing fortélyait, mint ahogy látod, ennek köszönhetően készítettem ezt a honlapot is, de az összes többi is saját munka – alábbi linkek.

A család számomra sok más elfoglaltságot hozott, így sokáig az időm legnagyobb részét a 4 gyermekem töltötte ki. Az utóbbi időben, hogy a gyerekek már nagyobbak,  újra visszakanyarodtam a természetes  dolgokban való elmélyülés irányába. Új dolgok is megjelentek, mint a piócázás, köpölyözés, illóolaj terápia.

Csatlakozz a doTerrához, légy törzsvásárló, vagy Te is wellness tanácsadó : Csatlakozz   és spórolj!

Ha szeretnél többet tudni róla, írj nekünk!

Instagram

Üveg alkotásokkal kapcsolatosan is kereshettek!  Honlapjaim:

uvegmuvesz.hu

czinamon-ekszer.hu

uvegfeny.hu

Telefon: +3630 5803931

Pin It on Pinterest