Console a doTERRA Vigasztaló keveréke

Console vigasztaló keverék a doTERRA szabadalmaztatott keveréke, édes virágos, és fás esszenciális olajokat használ a kényelemérzet elősegítése érdekében, ezzel irányítva az érzelmi gyógyulás útjára. Elveszteni valamit, vagy valakit akit szeret mélyen zavaró és fájdalmas lehet. Kimondatlan szavak és megválaszolatlan kérdések aggódón és zavartan tarthat. A doTERRA Console vigasztaló keverék virág és fa esszenciális olajok segítenek becsukni az ajtót a szomorúság előtt és elvezet az első lépéshez a helyes úton az érzelmi gyógyulás felé.
Kösd be a megtört szívedet a doTERRA Console vigasztaló keverékkel, melyet tömjén gyanta, pacsuli levél, ylang ylang virág, balzsamos szuhar levél/szár, szantálfa kéreg, szantálfa fa, rózsa virág, osmanthus virág. Kényelemérzetet nyújt, előhívja a remény és pozitivitás érzéseit, nyugtató aromát teremt.

Legfőbb előnyei

  • kényelemérzetet nyújt
  • előhívja a remény és pozitivitás érzéseit
  • nyugtató aromát teremt

 

Használata

  • nyugtató masszázsért keverd frakcionált kókuszolajjal
  • ha lehangoltnak érzed magadat, a remény érzésének biztosításáért használd nyakadon és csuklóidon
  • a kényelem és remény érzetének elősegítésére masszírozd reggel a talpadba
Összetevők: tömjén, pacsuli, ylang ylang, balzsamos szuhar, amyris, szantálfa, rózsa, illatcserje

Console vigasztaló keverék felhasználása

A bánat és a szomorúság, ha elveszítünk valamit vagy valakit, akit szeretünk, mélyen zavaró és fájdalmas lehet. Ez az egész testet és a környezetet érinti. A rendezetlen lelkiállapot aggodalmakkal, félelmekkel, kérdésekkel és zavartsággal teli. Ezen zűrzavar alatt a doTERRA Console vigasztaló keverék segíthet eltávolítani az érzelmi fájdalmat és gyógyítani az összetört szívet.

Agytámogatása: vigyél fel a homlokodra, a tarkódra és a talpadra az olajból, hígíthatód is

Alacsony libidó: diffúzórba teheted vagy az alsó hasra kenheted

Tüdő, légzőszerv támogatása:  diffúzórba, mellkasodra, tenyeredből lélegezd be mélyen

Méreganyagok kisöprése: diffúzórba tedd, a talpakra kend

Szívtámogatás: diffúzórba tedd, kend a szívre és a  reflexpontokra

Bánat és szomorúság: diffúzórban, aroma nyakláncon vagy karkötőn egész nap  

Érzelmi felszabadulás és megnyugtatás: reggel és este alkalmazd a szívre és a reflex pontokra emlékeztetőül, hogy türelmesnek kell lenned a gyógyuláshoz és pozitív gondolatokra kell gondolnod

Félelem és érzelmi fájdalomcsillapítás: diffúzórban vagy aromanyakláncon

Trauma megoldása: diffúzórban párologtasd vagy aromanyakláncon

Console vigasztaló keverék negatív érzelmeket segíti elő: 

gyász, veszteség, trauma, szorongás, nyugtalanság, rendezetlenség, érzelmi fájdalom, teher

Console vigasztaló keverék pozitív tulajdonságok: 

kényelmes, tartalmas, nyugodt, egész, derűs, gyógyító

A teljes gyógyulás  abból adódik, hogy egyszer és mindenkorra szembenézünk a gondokkal. A Console segít elindítani minket abban, ha már szembe néztünk a terhünkkel akkor azt hogyan tudjuk az érzelmi gyógyulás útjára vinni. A keverék használatakor leckéket ad nekünk, amelyekre nem is gondolunk volna. A Console megtanítja nekünk, hogy nem kell ragaszkodnunk a fájdalomhoz és a traumához, biztonságban érezzük magunkat. Honnan tudjuk, mikor elég? Meddig kell használnunk? A testünk megmondja nekünk. A testünk jeleket mutat arra vonatkozóan, hogyan meddig kell a maradnunk és mindent egyensúlyban tarthatunk.

Figyelmeztetés

Lehetséges bőrérzékenység.
Tartsd távol a gyermekektől!
Várandósság, ápolás vagy orvosi ellátás alatt állsz, konzultálj orvosoddal!
Kerüld a szemmel, a belső fülekkel és az érzékeny területekkel való érintkezést!
Kerüld a napfényt és az UV sugárzást a felhasználást követő 12 órán át!

Test lélek szellem a hármat együtt kell kezelni a harmonikus működéshez, a három ad egy egészet. Nem csak a testünk, a lelkünk is törődést igényel. Szerintem mindenki ismeri azt a mondást, hogy “Ép testben ép lélek”, fontos ezt mindig szem előtt tartani, hiszen a testünk a lelkünk és a szellemünk szoros együttműködésben van. Vitathatatlan, hogy érzelmeink befolyásolják döntéseinket. Olyannyira, hogy sokszor nem is az számít, amit döntünk, hanem az, ahogyan azt megéljük. A Console mindháromra hat test, szellem és lélek!

Írj bátran, ha Te is szeretnéd megtapasztalni a doTERRA illóolajok erejét vagy, ha bővebb információra lenne szükséged! Ha szeretnél vásárolni vagy regisztrálni itt is megteheted.

Pin It on Pinterest